Színes fülvédők, nyakmelegítők

A keresztgyerekeimnek nagy szeretettel horgolok ajándékokat. Ezen a télen beleszerettek a színes csíkokba. Így megkaptam a kihívást: legyen fiatalos, csíkos, színes, használható, trendi és persze hordható. A tavalyi évben csillogósat kaptak a lányok, most olyat szerettem volna, amit egy másodikos fiú is szívesen felvesz. Így születtek meg az idei fül-nyakmelegítők.

Szeretettel horgolva

A lányok színes pamutfonalból készült nyakmelegítőjét színes fa gombokkal díszítettem ki. Ettől még vidámabbak lettek, a téli szürkeségben csak úgy harsognak a jókedvű színek.

Színes gombokkal lett az igazi

A nyakmelegítők kicsit nagyok lettek, de remélem a jövő télre belenőnek és szívesen viselik majd akkor is a színesen ölelő darabokat.

Színrobbanás a szemeknek

Mire van szükségünk a hűvös téli szürkeségben?

  • A leginkább pihe-puha hótakaróra vágyunk, de mostanában ritkán van részünk ebben a csodában.
  • Hűvös, hideg fagyos délutánokon egy meleg teára, kakaóra a meleg szobában egy takaró alatt.
  • A napos hideg hétvégéken egy frissítő sétára a levegőn.

A hidegben mindig jó szolgálatot tesz a nyakunkat, fülünket melegítő ruhadarab. És nemcsak a lányoknak, a fiúknak is szüksége van rá.

A szuperhősök téli kiegészítője

Télen a hősöknek is szükségük van valamire, ami megvédi őket a hidegtől. A legerősebb, legnagyobb és legzöldebb szuperhősök is fáznak ha a tél beköszönt. Így a srácoknak is kell valami, ami vigyáz rájuk.

Az ördög a részletekben rejlik

A fiúknak készült nyakmelegítő is kapott gombot, amelyre kézzel rajzoltam fel a megfelelő szuperhős jelét. Reméljük a szuper hidegek ellen is megvéd bármelyik multiverzumban!