Horgolt tárolók

A szőnyegek horgolása mellett rátaláltam egy különleges lehetőségre. Vonzódom a különböző tárolókhoz, amibe elpakolhatom a kis dolgaimat, ezzel elégedetté téve magamat, közben növelve a párom feng-shui élményét – ő így nevezi, amikor el kerülnek szem elől a kézimunka bizonyítékai: a fonalak, cérnák, dobozok,…

Kosár kelta szívvel

A tároló horgolásban rengeteg lehetőség rejlik. Én szabom meg mekkora legyen és milyen alakú, milyen színű, formájú.

Otthonunkat mindig igényeinkhez szeretnénk alakítani – kényelmes legyen, praktikus, divatos és egyedi. Mindenki másra vágyik. Van aki szereti a modern, letisztult hangulatot, mások az emlékeiket őrző tárgyakkal rendezik be életterüket.

Itthon ez a két idea csap össze: a párom a tiszta, modern, egyszerű vonalakat kedveli én pedig az eklektikus, gyűjtögető vagyok. Innen is látható, hogy szükségünk van tárolókra. És milyen jó, hogy olyanok lehetnek, amikre épp szükségünk van.

Először a fenntarthatóság jegyében cipős dobozokat kezdtem felhasználni és csinosítgatni. Valljuk be nem mindig passzoltak a polcra sem magasságban, sem hosszúságban, sem szélességben.

A szőnyegek horgolása során maradt felesleges fonalam. Amit először annak gondoltam: feleslegesnek. Ha kutakodunk a neten, találhatunk ötleteket arra, hogyan tudjuk a maradék fonalat felhasználni. Így jutottam el a tárolókig.

Az első még kicsi volt, girbe-gurba; de én így szeretem. A varrósdobozom dísze lett. Mindig megmelengeti a szívem, ha ránézek, mert az enyém, mert egyedi és mert praktikus.

Te is szeretnél saját, különleges tárolókat?